Tuesday, November 27, 2012

Er du klar???

Jeg elsker julen! Så enkelt kan det siges, og min juleglæde vil jeg så mægtig gerne dele med alle jer... Derfor har jeg stablet en adventskalender på benene med hjælp fra de bedste af de bedste indenfor forskellige genre -alt sammen til eller omhandlende væggen. Stay tuned og se hvad der gemmer sig i den første pakke på søndag...

Hver søndag i december vil der være en ny giveaway der kører til søndagen efter. Alle kan være med, ingen skjult dagsorden, ingen krav om lodder, tilmelding til nyhedsbrev, linke til bloggen eller andet gejl, bare ren og skær glæde over at så mange af jer har lyst til at bruge jeres tid på bloggen her... Og jo, det er jo ALTID lovligt at blive fast læser af bloggen, enten via google connect her eller bloglovin her, men intet krav, kun god blog karma...

Tidligere give-aways fra bloggen kan du se lige her og her...

//Sorry guys, info abour a Christmas advent giveaway only for Danish readers...:-(


4 comments:

 1. Ej, det lyder da simpelthen bare fantastisk! Jeg glæder mig til at deltage og til at jule sammen i bloglandet :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Godt du er klar! Både til advent giveawayen og til at jule sammen her i fantastiske blogland:-)

   Delete
 2. Det ser jeg også frem til :D
  Og passende tidspunkt at fortælle dig på, at selv om der måske ikke vælter ind med kommentarer til blogindlæggene, betyder det ikke, at din blog ikke ses\læses. Jeg nyder den.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor er jeg glad for din kommentar! Heldigvis kan jeg se på besøgstallene at i er en del der kigger med -tror også det er de mere personlige/krea/mad blogs der løber med alle kommentarerne:-)

   Held og lykke i advent give awayen

   Delete