Saturday, October 20, 2012

A little present for you...

Fordi det er min yndlings årstid, fordi i er så søde, fordi der venter mig et nyt eventyr lige om hjørnet, fordi bloggens besøgstal bare stiger og stiger og fordi det i dag er lørdag, har jeg en lille give-away til en heldig vinder!

Det er nok ikke gået jeres øjne forbi at jeg er utrolig glad for smukke, sjove og brugbare postkort, og derfor udlodder jeg hermed
2 sæt skønne postkort sponseret af Sisterbrandt Designstudio og Sofie Børsting til en og samme heldige asen! Kan det blive bedre, det tror jeg næppe... (se tidligere postkort indlæg her, her og her...)

Alt det kræver at deltage er at skrive i en kommentar hvad du vil bruge disse smukke postkort til... Og så giver det jo utrolig god blog-karma at sprede budskabet om bloggen her og at være fast læser (evt gennem bloglovin her), men ingen tvang.

Vinderen bliver trukket tordag den 1 november kl 18...

//Sorry guys, Danish postcard Give-away by Sofie Børsting and Sisterbrandt Designstudio
Sisterbrandt Designstudio postkort sæt med 6 kort


5 Graphic Bird, Postcards 21.5 x 13.7cm

5 grafiske fugle, 5 graphic Bird Postcard af Sofie Børsting


36 comments:

 1. De er så flotte, dem vil jeg nok putte i en ramme hvis jeg vinder :)

  ReplyDelete
 2. Jeg syne, almindelig fødselsdagskort er så kedelige. Så istedet køber jeg små tryk og lægger ved gaven. Så får fødselaren også lidt kunst til væggene (:

  /Anne
  annebirkkjaer@me.com

  ReplyDelete
 3. Jeg vil helt sikkert putte nogle af dem i ramme, da det jeg har trænger til at blive skiftet ud. Men ellers så har min søster snart fødselsdag, og så er der jo et fødselsdagskort sikret der :) Så kan hun putte det i ramme efterfølgende.

  ReplyDelete
 4. HVOR ER DE FINE!!! Jeg vil sende en efterårshilsen til alle de veninder, som jeg ikke får set til hverdag - dem som ikke lige bor her i Aarhus/Danmark(måske også dem, som gør). Bare lige for at sige hej og for at give dem noget smukt til væggen her i den mørke tid. To fluer...!!!:-)

  ReplyDelete
 5. smukke smukke kort og jeg vil da klart hænge dem i rammer og så op på væggen :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  vil lige høre om du er klar over du har koder på din kommentar ? for det har du :)

  http://belladotte.blogspot.dk/2012/08/sadan-fjerne-du-dine-koder-pa-blogspot.html

  ReplyDelete
 6. Ja vi manger smukke billeder hjemme hos os, så vil hænge nogle op eller bruge dem som kort til at glæde andre.

  ketty_petersen@hotmail.com

  Ha en dejlig weekend

  ReplyDelete
 7. Uha en god konkurrence.
  Det ene postkort vil jeg sende til min veninde i Berlin, så hun har lidt pænt at hænge op på sit værelse dernede.
  Det andet skal i en af de nye fine rammer, jeg har købt!
  fingers crossed!
  kh rikke g

  ReplyDelete
 8. de er så fine, så komme dem i rammer må helt bestemt være det jeg vil bruge deem til.) coubak@yahoo.dk

  ReplyDelete
 9. Supersmukke! Jeg ville sætte dem op med masking tape på vores skabsdøre i entreen. :-)
  Vh Eva
  evaelberg@yahoo.dk

  ReplyDelete
 10. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg hænge dem op på væggen som minikunst. Min postkortkunstvæg kunne godt trænge til at blive udvidet lidt og de her kort er jo vældig fine :)

  ReplyDelete
 11. De skal da klart bruges til julekort, hvis jeg vinder.

  ReplyDelete
 12. Lækkert - hvis jeg skulle være så heldig har jeg et kedeligt hjørne, hvor jeg kunne lave en fine lille postkort-væg :o)

  ReplyDelete
 13. Rigtig fine postkort. Jeg har netop købt en lille, årh hvad hedder de..., tavle med klemme på? Den skal hænges op og bruges til at hænge postkort på. Jeg ville sætte dem på den og så skifte lidt alt efter dag, årstid og humør :-)
  Hilsen Frk. Hansen

  ReplyDelete
 14. Da jeg lige er flyttet i ny lejlighed, og kun har billeder jeg selv har tegnet vil jeg bruge postkortene til at pryde mine hvide vægge. Jeg vil hænge dem op med maskingtape som ramme, ligesom designsponge gør det i dette indlæg: http://m.designsponge.com/2012/10/dorm-diy-tape-picture-frames.html

  ReplyDelete
 15. Jeg ELSKER at lave billedvægge rundt omkring i huset, som i VIRKELIG ELSKER!! - Jeg har længe luret efter nyt at komme i rammerne, for der er ret meget "budget" over det der er i rammerne nu - det er jo altid sjovt med lidt forskelligt, så bliver det efter min mening mere personligt ;-)

  Jeg følger selvfølgelig på bloglovin - sku' jo nødig gå glip af noget :D

  ReplyDelete
 16. Uh, hvor er de fine! Jeg vil helt sikkert hænge dem på min stuevæg på en "tørresnor". Det ser skønt ud og er ikke helt kommet igang med at hænge ting på væggene efter, jeg er flyttet i hus for nyligt (6 mdr.!).
  vh Isabel

  ReplyDelete
 17. Uhhhh dem ville jeg gerne vinde. Jeg er helt sikkert med. Du er meget velkommen til at se min give away på min blog:-)

  ReplyDelete
 18. Jeg vil "pimpe" mine soveværelsesvægge lidt op...der mangler lidt farve, kulør og lidt personlighed derinde...jeg holder et sort/hvidt/beige tema der, så postkortene vil skabe glæde ;0)

  ReplyDelete
 19. Jeg ville sende en hilsen til de veninder der er flyttet fra byen, som jeg deraf ikke ser så tit som jeg ønsker. Derudover er der nok et der skal i min studiekalender som forside og et der skal hænge på væggen sammen med mine vægfugle..

  ReplyDelete
 20. De skal helt klart op på væggen, hvis jeg er så heldig at vinde :-)

  ReplyDelete
 21. Jeg ville elske at modtage de hersens fine postkort. Og jeg ville hænge nogle op på min hvide væg med en ordentlig klump elefantsnot og sende et til min allersødeste veninde, som bor alt for langt væk fra mig.
  lenakista90@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Orw, hvor er de flotte, jeg tror de ville få plads på mit køleskab, hvis de kom herhjem

  ReplyDelete
 23. Jeg samler på postkort, men gratis postkort fra go-card! Bruger aldrig et postkort jeg ikke har to af :-)

  JulieM93@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. Hvor er de bare fantastiske:)
  Jeg ville hænge dem over sofaen i nogle fantastiske rammer:)Eller måske i gangen? De ville faktisk også pynte i køkkenent... ;)

  ReplyDelete
 25. Wow, hvor er de flotte. Elsker, når der er knald på farverne. Jeg ville bruge dem til at dekorere mit nyindrettede arbejdshjørne - evt vha. masking tape i flotte farver :-)

  ReplyDelete
 26. Øj, hvor er de fine! Jeg ville skifte et par f billederne på min billedvæg ud med nogle af dem og resten ville jeg sætte op på mit krea-værelse :-)

  ReplyDelete
 27. Yay for god give away! :) Hvis jeg er den heldige bliver de en del af den billedvæg jeg er ved at sammensætte over min sofa- der er stadig helt bart! ;(

  ReplyDelete
 28. Jeg ville hænge dem op på væggen, på mit nye værelse :) Jeg mangler noget at hænge op på væggene, det ser nemlig så trist ud :)

  ReplyDelete
 29. Virkelig flotte postkort! De ville være så fine i nogle flotte rammer på min væg. Jeg krydser fingre!

  ReplyDelete
 30. Hvis jeg vinder, skal de have plads på min hjemmelavet opslagstavle der er betrukket med gråt :) 030786(a)gmail.com

  ReplyDelete
 31. Hej, jeg ville lave en billedvæg på min datters værelse, hun elsker nemlig fugle, og jeg elsker Sofie børstings illustrationer:) og så en fin samling til entreen!

  ReplyDelete
 32. De er godt nok vildt flotte. Vi er ved at brygge om i vores entre. Hvis jeg vandt vil jeg sætte postkortene i ramme og lade dem tage imod vores gæster i den nye entre:-)

  ReplyDelete
 33. Godmorgen! Jeg ville sætte dem i de nyindkøbte rammer, som jeg netop har transporteret hjem fra Ikea, så vi langt om længe - efter 1,5 år - kan få noget op på vores bare vægge.
  mamalotten@gmail.com

  ReplyDelete
 34. Hvis jeg var så heldig at de finder ved hjem til mig skal de lege med masking tape ude i min gang! :D

  Hilsen Amalie, amalie_molzen@hotmail.com

  ReplyDelete
 35. De fine kort skal op på min nye billedvæg

  ReplyDelete