Monday, September 17, 2012

Giveaway time...

Så er det blevet giveaway tid... Den første giveaway der udloddes her på bloggen er en skøn skøn Tivoli årsplakat

Det eneste du skal gøre, er at fortælle i en kommentar hvilken en af de 2 nedenstående plakater du helst vil vinde og hvor du vil hænge plakaten hvis du er den heldige vinder.

Og så må du da meget gerne hoppe ind på Pinterest og følge White Wall Gallery der,... Vinderen findes søndag den 23 september!


//Today i have my blog have its first Giveaway -unfortunatly it is only for Danish readers. One day hopefully I can make one for all! Until then, you can follow my blog and White Wall Gallery on Pinterest here...
Årsplakat 2005, Katrine Ærtebjerg
Årsplakat 2007, Allan Otte


12 comments:

 1. Jeg synes #2, Årsplakaten 2007 af Allan Otte er mægtig fin! Den kunne jeg godt tænke mig at vinde

  ReplyDelete
 2. De er fine begge 2, favoritten er nr. 2, og hvis jeg var heldig, skulle den hænge i vores entré!

  ReplyDelete
 3. Jeg er helt pjattet med Årsplakaten fra 2005 af Katrine Ærtebjerg. Den ville hænge så fint over min sofa!!

  ReplyDelete
 4. Uden tvivl årsplakaten fra 2007 af Allan Otte, den er vildt fin! Den skulle hænge smask over min sofa, for jeg er lige flyttet og der er stadig helt bart :( Tak for en god blog, og så er der krydsede fingre herfra ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tak for de pæne ord om bloggen -og held og lykke i give-awayen:-)

   Delete
 5. Uh Anja- jeg ville blive så mægtig glad for årsplakaten af Katrine Ærtebjerg... Fordi jeg ville elske at føle mig lidt royal ved at have hende i mine gemakker ligesom kronprinseparret har det! Fordi der er det helt perfekte twist af gult, som gør at den ku hænge perfekt i mit soveværelse, hvor jeg har en gul lampe, men aldrig fundet et perfekt matchende kunststykke... Og endelig fordi 2005 er året hvor jeg besluttede at flytte til København og nærmere Tivoli;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja nemlig, når man har det samme som kronprinseparret er det HELT det samme som selv at være royal:-). Held og lykke i give-awa'en

   Delete
 6. Plakaten fra 2007 er rigtig fin! Den ville pynte på en af mine tomme kollegieværelsevægge.

  ReplyDelete
 7. Plakaten fra 2007 er lige mig. Den vil pynte på en væg i mit hjem, hvilken væg er lidt i det uvisse, da vi snart skal flytte, men plads på en væg i det nye sted, det er der helt sikkert.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nøj, jeg vil også flytte! Det vil jo være den oplagte mulighed for at ommøblere og evt få nyt op på væggene (ja jeg ved jo godt der HELT sikkert vil komme mere op på væggene ved en flytning:-)). Held og lykke i give-awayen

   Delete
 8. Plakaten fra 2007 helt sikkert.. Den ville passe perfekt til alle de geometriske former, som har sneget sig ind i mit hjem det seneste år. Ville hænge den på min billedvæg i soveværelset - der hænger ellers kun sort-hvide grafiske prints, men tror den ville bryde det fint og samtidig passe ind.

  ReplyDelete
 9. Så er der fundet en vinder... Min ældste nevø fik lov at sige et tal, og tallet blev... Nr 2! Sebrina og Nikolai, tillykke. Jeg har sendt jer en mail. :-)

  ReplyDelete