Thursday, September 20, 2012

Selling out...

Nogle aftener hjemme foran computeren kan ende farligt. Denne aften har jeg blandt andet"kommet til" at købt en Dymo-writer med neon tape !??! (yeps, den skal bruges til navne på julegavernes til -og fra mærker) og så har jeg sat en helt del af mine ting og sager til salg på dba... Blandt andet 2 af mine nummerede litografier af Mie Olise og Troels Carlsen. En pludselig indskydelse efter jeg opdagede hvor mange uindrammede plakater og andre værker jeg har til at stå. De skal nu også have lov at komme op på væggen. Er der noget der frister? Se mine dba annoncer her og her...

//I am selling some of my litographic posters by Danish artist Troels Carlsen and Mie Olise. I got too many artworks which are still unframed and it is time for them to shine on the wall too. I am selling them on a Danish website dba.dk and here...Et andet værk af Troels Carlsen i samme stil med det jeg nu sælger. // Another pieces by Troels Carlsen in the same style as the one i am now selling.
Andet værk af Mie Olise //Artwork by Mie Olise

3 comments:

 1. Hvor har du mon købt din dymowriter med Neontape?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Mette. Jeg har købt en simpel junior udgave af Dymo præge maskine her; http://www.techmaster.dk/dymo-junior-labelpr%C3%A6gemaskine-9mm-3d-pr%C3%A6getape-p-1114.html

   Og neon tape har jeg købt her; http://www.etsy.com/shop/OHMYBUY?ref=seller_info_count

   Jeg ville gerne have købt en af Motex maskinerne hos OH MY, men der findes ikke Æ, Ø og Å til og så er det jo lidt kedeligt at skrive Glædelig jul og godt Nytår på julegaverne:-)

   Delete