Tuesday, September 4, 2012

Autumn favorites...

Hvad skal dine, mine og vores vægge forkæles med i dette efterår? Jeg vil mixe feminine, enkle, nedtonede sager i blålige nuancer på væggen med grove strikkede puder i sofaen, lækkert uldent plaid og en helt masse the på den markante keramik kande. Her er nogle af min top-bud til væggene...

//What should we treat your, mine and our walls with this autumn? I am going to mix feminine, simple and toned down blueish wall items with heavy knitted pillows, woolen plaids and a lot of hot the from a chunky ceramic thepotI have found some ideas...

Super coole ure! Fåes i alle de rigtige efterårsfarver. Den blå er min favorit. Diamantini & Domeniconi Mozia Wall Clock set hos bl.a nest.co.uk


Image of Happy days - Smoking stars- small vase/tea light holder

Hvis denne "Happy days" vase/fyrfadsholder var et print, så hang det snart hos mig. meyerlavigne.bigcartel.com

Tror aldrig frk. Cathrine Raben-Davidsen forsvinder fra min top 3 liste over drømme køb! Dette litografi er fra litografisk.dk og derved faktisk ikke helt umuligt at blive ejer af...

No comments:

Post a Comment