Friday, September 14, 2012

Tic tac once again...

Jeg ved det, det er ikke første eller anden gang jeg viser ure her på bloggen. Grunden er at jeg stadig ikke har fundet det helt rigtige hjem til mig -så jeg holder stadig udkig. Nogle af de nye jeg overvejer kan du se her. Hvilket et er din favorit?

//I know it, it is not the first or second time i am showing wall clocks here on my blog. The reason why it happens again and again, is that i still haven't found the ideal one for my home. Which one of the below do you like the most?

Faceted Wall Clock

Polyhedra Globe Wall Clock

Facet slebet ure. Raw Dezign på etsy.com. Omkring 450 kr pr stk + fragt

Lemnos Clock fundet hos Mjölk
Tempo væg ure set hos olssongerthel.se


Se tidligere ure indlæg bl.a her...

2 comments:

 1. Sikke nogle fine ure(:
  Kan specielt godt lide det på billede nr 3(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor der bliver fundet 3 vindere(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-12.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg synes også urene er ret fine -og tak for linket til din blog. Altid sjovt at se hvad andre finder på:-)

   Delete