Thursday, December 13, 2012

So many goodies... Part 2

Ja, jeg er slet ikke færdig med at vise alle de lækkerier der blev slæbt hjem fra årets julemarkeder...

Første del viste jeg her i går... Og husk nu den dersens Advent Giveaway med fine Liebe bogstavsknager fra 1+1 Textil...

//I am not finished showing you all the goodies I found on this years Christmas Markets... Yesterday i showed you part 1...


Viktoria Factoeries julemarked var en stor overraskelse. Det var virkelig godt! Ikke for mange mennesker, flotte sager og helt utrolig søde kunstnere (bl.a flere jeg kender fra KiC -kunsthåndværksmarked i Aarhus).

En lille ting, til en december baby der snart kommer ud og møder verden, fik jeg fundet uhyrligt billigt hos super seje Luckybysunday. Og så fik jeg fundet ÅRETS stykke julepynt -den allerfineste ca 30 cm høje keramik nisse! Ham den hvide til venstre er nu min. Det er en 2 sortering og første nisseforsøg fra kunsthåndværker duoen Clib Klap. Jeg er vild med de små "fejl" og skønhedspletter nissen har -det er rigtig julepynt for mig.


No comments:

Post a Comment