Sunday, December 23, 2012

Advent og GIVEAWAY WINNER

Jeps, i dag er det den 4 søndag i advent og kun 1 eneste dag til juleaften... Nå ja, så er det også lillejuleaften. Sikke mange vigtige opgaver denne dag har på sig (inkl en "lille" snestorm der resultere i forsinkelse af min ankomst hos min søster, men pyt skidt, det er jo JUL).

Vinderen af advent giveaway 3 og derved den smukke Cathrine Raben Davidsen plakaten er... tatatadaaaa; Louise H der vil hænge plakaen i entreen. En mail er sendt afsted.

Bloggen her har været så heldig at få sin helt egen julegave... Det er Helene fra 1+1 textil i Aarhus der har været på spil. Den er ikke åbnet endnu, først i morgen, men derfor kan jeg jo godt afsløre for jer hvad der gemmer sig i den.

En smuk og helt anderledes "hænge-vase" af den fineste slags. Pia Busk står bag, en sprit ny kunsthåndværker, og hver og en af vaserne er lavet i hånden og unikke på hver deres måde i form og farve. 1+1 Textil er det eneste sted de fåes, og jeg skal klart forbi og købe et par stykker til nytårets værtindegaver! 150 kr pr stk.1 comment: