Friday, June 28, 2013

Finally...

Så er det sørme nu jeg kan afslører hvad det er jeg roder med når jeg går på arbejde hos Søstrene Grene. Og det er bl.a udvikling og indkøb af disse smukke kunstkort...

De ramte butikkerne i onsdags -der er 8 forskellige illustrationer. 2 skabt af über-dygtige Karina Bækkelund, 2 af den etablerede kunstner Lone Elliot og 4 stk af Søstrene Grenes dygtige grafiske designer.

Min favorit er den med strudsen hvor der både er en lille neon pink og kobber prik + bla bla bla teksten! Og den med skriften "Brighten up my day"... Og dem af Karina Bækkelund... Okay da, dem ALLE 8:-)

Det der gør mig mest glad, er alle de overvældende positive kommentarer jeg har set rundt om i blogland, på FB og Instagram. Yeah! Hvilke et af kortene er du mest til?

//A bit about my job at Søstrene Grene as a product developer and buyer of, among other, these lovely art-cards made by talented people!
10 comments:

 1. Det har du gjort godt. :-)
  Min favorit er "damen med hatten" og så har jeg købt et par af dem med balloner til fødselsdagskort.

  ReplyDelete
 2. Hurra :) Det er så godt, at du er kommet! KH K :)

  ReplyDelete
 3. Strudsen så absolut - har lige fået den købt hjem :D

  ReplyDelete
 4. Hvor er det godt! De er alle skønne, men jeg er mest vild med det med pigen, der har armene over hovedet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hun var også den første vi var helt sikre på skulle med. Karina Bækkelund har en skøn skøn streg der bare er til at blive i godt humør af.

   Delete
 5. Jeg har købt de to af Karina Bækkelund.. men altså den struds der! Den skal vist også med hjem!

  ReplyDelete