Monday, August 5, 2013

Gradient art...

Denne farve gradient tendens (hvor farverne gradiere/ændre sig ned ad billedet) der er indenfor kunst lige nu er ikke til at komme udenom. Jeg er slet ikke solgt (alt der minder om dip-dye, tie-dye osv står jeg helt af over for -måske et lævn fra alle mine rejser til Indien:-)), men hey, heldigvis er jeg heller ikke tvunget til at knus-elske alt jeg viser her på bloggen...

Hvad synes du? Er du med på gradient trenden?

//Color gradient is very big in the art scene right now... I am not hooked -but a big trend it is. Do you like it?Elefanter
Dessin Design

IncaGradient Lynx

Tarik A, 215.dk
Kristina Dam

1 comment:

  1. Tja, det kan i nogle tilfælde have en flot effekt, men jeg er nok heller ikke sådan blæst omkuld. Det afhænger vist meget af motiv og farver.

    ReplyDelete