Sunday, January 26, 2014

Nedtælling...

Formland UPgraded starter lige snart, nærmere bestemt på torsdag den 30 januar og fortsætter til søndag den 2 februar. Om jeg glæder mig? JA... 

Formland UPgraded er altid et besøg værd og med en professionel baggrund som indkøber har jeg aldrig været forbi messen uden at have fundet et par nye fine produkter til de virksomheder jeg har arbejdet for. 

På torsdag vil jeg endnu engang være på plads i MCH hallerne i Herning. Denne gang som blogger for Formland UPgraded samt kurator for det helt nye område, Gallery

Som blogger vil jeg forsøge at kigge rundt, op, herover, til siden og bagved alle de spændende historier, produkter og trends der er samlet de 4 dage i Herning.

I løbet af året kommer jeg rundt på mange fagmesser i ind og-udland, og det der altid fascinere mig ved Formland UPgraded er trendområderne, passionen, madstederne og den smagfulde, og til tider, underspillede opbygning af messens fysiske rammer. 

Nyheder på produktscenen er ikke længere så nemme at møde på messer -hertil er blogs, instagram, pinterest osv hurtige til at vise en nyhed inden den overhovedet har forladt mærkets hovedkvarter. Derfor synes jeg det er lige så vigtigt når jeg besøger en messe, at få hele oplevelsen med -mærke stemningen, opleve produkternes bagmænds fantastiske passion, se produktmixet i trendområderne, finde finurlige detaljer på diverse stande og høre de inspirerende oplæg fra scenen.

Hvad synes du jeg som blogger skal stille skarpt på under Formland UPgraded?

Følg White Wall Gallery under Formland UPgraded lige her, på messen egen hjemmeside, på facebook her eller Instagram her...Billedet er lånt her fra


No comments:

Post a Comment