Tuesday, January 28, 2014

Gallery...

Under Formland UPgraded kan indkøbere, webshops, journalister og andre besøgende møde et helt nyt område, Gallery, i Hal D. Se omtale af ideen her.

En journalist spurgte den anden dag hvilke tanker der ligge bag området, og der skulle jeg faktisk lige tænke lidt. Ikke at jeg ikke ved det, men der er jo så meget at sige for dette område kommer om få dage til at emme af liv, passion, store drømme, kreativitet og meget mere. Hvordan forklare man lige det lidt mere håndgribeligt?

Grafisk og upcoming design til boligen er jo ikke en ny trend, faktisk har den efterhånden været her længe. Under Formland UPgraded tager vi derfor denne trend et skridt videre -vi lader de kreative være kreative direkte på messen. Vi lader dem vise deres passion og åbner op for fælleskabet, invitere virksomheder, brands, indkøbere, pressen osv ind i rammerne for nye samarbejder på tværs af branche, produkt og erfaring. 

De fleste virksomheder ved godt at der skal innovation, nye ideer og omtale til for at vinde markedet, og fange forbrugeren. Disse nye ideer, de skæve tanker og kreativiteten kommer ofte gennem nye samarbejder, freelance opgaver og mennesker der kan udfordre. Dem kan du finde i Hal D i området Gallery. 

Velkommen til...Kig efter de store bannere med denne illustration -så finder du nemt området. Illustration her er oprindeligt skabt til EDITION -kunst og designmarked arrangeret af bloggen her. a mile in the woods illustration er dog så langtidsholdbart og let foranderlig at den nu har fået nyt liv som bloggens signatur, image og nu område-grafik under Formland UPgraded. a mile in the woods kan også findes i Gallery området.Ti Tegnerier er udstiller i Gallery området.Cecilie Hollensberg er også på deltager listenTekstil og grafisk designer Patricia Soza Galmez deltager med hendes designstudio 4780Wonderland


Graphic mind kan du også møde i Hal D på Gallery området.

2 comments: