Monday, December 30, 2013

Going UP?

Nå, nu kan det endelig afsløres hvad jeg har gået og pønset på med bloggen her og markedet EDITION. Jeg har sendt en teaser ud lige før jul (her). Den tog i godt imod -tak for det. 

Jeg er kurator for EDITION by White Wall Gallery, et område med 10-15 upcoming kunstnere på messen Formland UPgraded.

Messen afholdes i Herning den 30 jan-2 feb 2014 og er en halvårlig lukket fagmesse for interiør og livsstils branchen.

Her kommer indkøbere, virksomheder, webshops, presse, leverandører og andre for at købe ind til butikker, netværke og for at se spændende nyheder og trends.

Formland UPgraded skriver selv;

"Formland UPgraded er et professionelt design fællesskab – Nordic Design Community – med fokus på inspiration, handel, networking og oplevelser.
Formland UPgraded er et community for hele branchen og hver sektor på messen udtrykker et community, hvor udstillerne og de besøgende er sammen om en fælles passion, stil og stemning.formlandupgraded.dk

Passer beskrivelsen fra mit tidligere indlæg (her) på dig, og er du ledig den 30 jan - 2 feb 2014, så skynd dig at skriv en mail til mig på anja.vind@gmail.com for mere info.

Godt nytår!
Alle billeder fra et af mine tidligere besøg på messen

2 comments:

 1. Det lyder godt nok spændende. Desværre skal jeg forsvare min bachelor her i slutningen af januar, så tror desværre ikke rigtig at det kan presses ind i min kalender, men måske til næste år.

  Rigtig godt nytår.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åhh ja det er svært at nå det hele. Held og lykke med bacheloren

   Delete