Wednesday, December 4, 2013

Shades, shapes and shadows...

I kraft af mit job, bloggen her og de dertilhørende markeder bruger jeg meget tid på at finde inspiration, kigge på kommende trends og observere hvad der sker rundt omkring. 

første EDITION var der meget i A4 str, enkelhed og sort/hvid tegning/grafik. Sidste omgang EDITION viste A3 størrelser, farver og masser af leg med tekstur, former og effekter. 

Det er som om vi forventer mere, tør lidt mere og ønsker noget extraordinært. 

I dette indlæg har jeg fundet lidt jeg synes underbygger denne tendens -noget legende, grafisk anderledes og med fokus på skygger, former, farver og nuancer...


//Because of my job, this blog and the markets i arrange, I use a lot of time looking at trends, finding inspiration and observing wherever i go.

The first market i arranged there was a lot of A4 sizes, simplicity and black/white drawings and graphics. Last time we held EDITION, sizes had gone up, colors were back and a lot of playing with shapes everywhere.

Here are some items which underlines this trend -something playful, graphically different and focus on shapes, shades and shadows...
Mountain range gavepapir. Shades, shades og shadows i en fin forening. Set på Etsy her...

Pudebetræk, Geogami fra SnurkFaktisk overraskede det mig ganske positivt, da jeg den anden dag var ved at klikke tøj hjem fra Zalando, at de også har boliginteriør der ikke lige er set alle steder. Klik her for hele sortimentet.

Lamper fra danske Vita. Model Silvia og model Conia. Også fundet hos Zalando.

Jeg har tidligere vist det Louise Huus værk jeg har herhjemme (se det her) og nu er det denne skønhed ,Rhodonite, der må hjem på væggen. 

100 postkort skabt af 10 forskellige kunstnere -rent mønster mix. Fundet på Amazon

2 comments:

  1. Louise huus er simpelthen så dygtig jeg håber virkelig at der ligger et pakke under juletræet med et af hendes billeder ;)

    ReplyDelete