Tuesday, December 3, 2013

Wrapping...

Jeg er tosset med at pakke gaver fint ind og kan planlægge hvordan en gaveindpakning skal se ud allerede inden jeg har købt gaven. Tosset? Måske lidt, men det er bare sjovere at give en gave der er smuk og brugt lidt tid på...

//I love wrapping gifts and I can plan how a gift should look even before the inside has been bought...


webshoppen Mimi's Circus pakker gaverne fint ind -dejlig service hvis man ikke lige er indpaknings fan som jegMed lidt snilde, en sprayflaske med sort akryl maling og hvidt papir kan du lave dette selv. Set på Etsy herDette papir giver et enkelt look til julegaverne. Fundet på EtsyDet er jo egentlig lidt heldigt at jeg har denne passion for smukke gaver, når det nemlig lige præcis er indpakningsmaterialer jeg bl.a køber ind som indkøber hos Søstrene Grene. Mine dygtige kollegaer har lavet denne DIY video. Klik her...


1 comment:

  1. Enig - jeg elsker også at få og give gaver, der er smukt pakket ind

    ReplyDelete