Saturday, February 1, 2014

Fine food...

I dag har været en ganske fantastisk dag på Formland UPgraded...

10 skønne bloggere gæstede messen, fik indblik i trendzonerne, lækker frokost, viden om bland andet mærket Base212 og Novoform efterfulgt af god tid med kameraet indstillet på lækre produkter. Det besøg får kommer der mere om en anden dag.

En af de haller der kom flest begejstrede kommentarer omkring fra bloggerne var hal F. F står for food, fællesskab og Foodfolk -og mad, fællesskab og fællesspisning er der så rigeligt af i den hal. Der bliver ikke sparet på de gode historier, den fine indpakning eller på smagsprøverne. Passionen for råvarerne og produkterne hopper næsten ud af billederne! Bon appetit og velkommen i Hal F

//A wonderful day with a group of Danish bloggers at the Formland UPgraded fair has ended -more about that later. Now it is all about food...





Lakrids by Johan Bülow viser (og servere) påske nyheder



Eventyrlig vingummi fra bornholmske Mermaid Universe




En amerikansk kaffeoplevelse fra 1941 der nu er kommet i handlen i Danmark. Chemex hedder de smukke kander der fåes i flere varianter inkl det specielle filter.



Også Simply Chocolate viser påske nyheder. Kobber, chokolade og lækker indpakning samlet i et påskeæg...



Fabel te med eventyrlig duft og smag i smukke dåser 



GRØD drengene er ægte grød-konger. De har vist deres kunnen i Show-UP køkkenet. I morgen søndag kokkereres der hjemmelavet yoghurt, mad med lakrids og tales om cocktails i demo-køkkenet i Hal F... Se programmet her.

No comments:

Post a Comment