Wednesday, February 19, 2014

Purple invasion...

Er i klar til at byde lilla velkommen ind i boligen igen? Det er jeg! Mine kollegaer fra min tid i Hong Kong kaldte mig "miss purple" på grund af min daglige påklædning der altid talte mindst 2 beklædningsdele i farven... Helt sådan kommer mit hjem dog ikke til at se ud, farvens tone har også ændret sig siden da, men lilla er da stadig smuk, ik?

//Are you ready to welcome the color purple back into your home? I am! It is one of my all time favorite colors...


Wednesday paper works er et lille mærke fra Berlin med en stor kærlighed for prægning (embossing). Jeg mødte dem for et par uger siden i Tyskland hvor de viste plakater, kort og notesbøger med metallic folie præg.


OZ Arts - A Boy Above The Clouds hos Artrebelsfuugacph, Subtle circle #2Kalender fra Paprcuts hos Selekkt.com2 comments: