Monday, May 5, 2014

EDITION x Flagstang Markeder

EDITION -kunst og designmarked er fan af samarbejder!

Derfor teamer vi op med Flagsstang Markeder og Vestergadefest 

den 7 juni 2014 til et udendørs kunst og designmarked...
For nye følgere kan vi da lige fortælle kort hvad EDITION er;


EDITION -kunst og designmarked er et marked i Aarhus C, hvor innovativt design og lækkerier til væggen mødes i en kreativ atmosfære.

Markedet er et sted hvor upcoming designere og kunstnere sælge ud af illustrationer, grafiske prints, smykker, kunsthåndværk, design, bolig interiør og meget mere.

EDITION handler om at give Aarhus et sted, hvor dygtige og nystartede kunstnere, designere, grafikere og illustratorer kan mødes direkte med kunderne og i dette møde skabe en oplevelse, der går begge veje.

”Publikum får en unik historie og oplevelse med de nyindkøbte værker samtidig med, at den udøvende deltager får direkte feedback, netværk og omsætning fra salget til at forsætte og udvikle sin forretning. EDITION handler om at gøre det, vi hver især er bedst til og sammen skabe noget stort – uanset om man blot kommer for at kigge, køber lækre sager til boligen eller står bag standen og håber på et godt salg”, Anja Vind, arrangør og blogger.


Du kan finde information om standleje, tidligere afholdte markeder, facebooknyhedsbrev og så videre på bloggens EDITION side lige HER

Vi drømmer om at dette EDITION bliver en blanding af marked, værksteds feel og en oplevelse. Derfor opfordre vi deltagere til at medbringe værktøj, materialer, prototyper, redskaber og produkter du kan arbejde på under markedet og derved give publikum et indblik i processen bag dit virke!

5 comments: