Friday, May 9, 2014

Nu skal det være...

FOTO... Jeps, jagten på det perfekte foto, eller fotos, til mine vægge er gået ind. Nu skal det altså være. På min Pinterest har jeg gennem længere tid samlet lidt lækkert fotokunst og nu jeg har kigget de billeder igennem, er der måske alligevel en rød tråd i min foto smag.

Så du indlægget om kunst der overrasker omhandlende fotografen Peter Funch for lidt tid siden?Bloggeren Hannas Room's soveværelse med fotokunst på væggen.


3 comments:

 1. Hej Anja.
  Jeg elsker fotokunst og synes bare jeg kan forelske mig i alt, hvis bare det har en god farve, vinkel eller lys. Så er det næsten lige meget, hvad motivet er... ham her er altså rigtig god, hvis du lige vil have et input: http://www.holtermand.dk/

  God weekend.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var et fint fint input! Tak for det...

   Må altså øve mig lidt mere men mon ikke der pludselig hænger lidt foto hos mig:-)

   Delete
 2. Åhh anja, foto er en af mine svagheder. Hvis jeg havde rigtig, rigtig, rigtig mange penge stod Marc Räder på min ønskeliste!!!
  Er også vild med Søren Loses Home-serie, hvor jeg er så heldig at have et selv . Nå ja, og Jesper Rasmussen jo.
  Goddammit jeg er farvet af galleriet, sorry ;)

  ReplyDelete