Tuesday, April 22, 2014

Når kunsten overrasker...

Et af de områder i kunsten jeg endnu ikke er blevet grebet af er fotokunst. Hvorfor kan jeg ikke helt finde ud af, men når så der dukker en fyr op som danske Peter Funch, ja så må jeg overgive mig. 

Mit første møde med denne fotograf var hos Lyrum Rammer i Aarhus hvor jeg fik "forklaret" det foto de havde hængende aller øverst oppe på væggen. Jeg havde slet ikke luret at det var fyldt med gravide damer... Så kig nøje på nedenstående fotos og find temaet på hvert af dem.

Jeg fik fortalt at Peter Funch stå på gadehjørner rundt om i New York, klar med kameraet i dagevis og indfanger mennesker i forskellige situationer der så senere klippes/redigeres sammen og skaber et smukt foto med en fælles historie på hvert af dem...fotokunst

fotokunst

fotokunst

fotokunst


Alle fotos er fra serien Babel tales og fundet her

No comments:

Post a Comment