Tuesday, April 15, 2014

En ny billedvæg...

I går lagde jeg et billede op på Instagram af meget af mit kunst. Det er nemlig taget ned fra væggene, lagt fint på gulvet og venter på jeg får en åbenbaring og pludselig ved hvordan det skal hænge på en ny måde fin måde. Du kan se billedet på min instagram profil her.

Som det ligger der, synes jeg der mangler lidt typografi og lidt "kant". Ikke typografi på den allestedsværende måde ala Playtype eller livsbekræftende citater (som også kan være super sejt!), men mere på den knap på åbenlyse måde... Og hvad er det så? Måske noget som dette...Buus Works er navnet bag disse håndlavede, nummereret, 50x70 cm og ret anderledes plakater. På trods af min knap så store kobber glæde synes jeg Aarhus plakaten med kobber er SUPER fin!


No comments:

Post a Comment