Tuesday, April 1, 2014

Kunst i lag...Min københavnske yndlingsbutik er uden sidestykke Stilleben. En vanvittig gennemført butik hvor alt er æstetisk smukt sammensat, farve kombineret og fint indkøbt. Jeg var et smut forbi forrige uge, og denne måde at arrangere kunst på har rumsteret i mit hoved lige siden. Tror jeg er nødt til at anskaffe mig et par trækasser til skiftende "udstillinger"

Toolbox no 4, fra danske RO collection bliver brugt til kunst hos Stilleben. "Værktøjskassen" kan bl.a købes i den lækre webshop Objects and Use
Under Formland UPgraded viste jeg bl.a på Instagram billeder fra RO collections stand hvor smukke blå farver legede med oversize styling, træskulpturer og grove tekstiler...

2 comments:

  1. Bliver nød til at eje en collage fra Berit Mogensen - hold op de er pæne, hun kan noget med farverne!

    ReplyDelete