Sunday, March 30, 2014

En opfriskende rundtur... Entre

I midten af juni sidste år pakkede jeg mine sager ned og flyttede dem til en ny lejlighed. Her bor jeg nu, og nyder det. Er kommet tættere på skov og strand, fået mere plads og ikke mindst, flere vægge til alt min kunst!

Dog er der altid plads til forbedringer og nogle løsninger halter lidt. Andre har meldt sin ankomst i takt med årstiden, og et par, simpelthen fordi jeg bare har lyst til at ændre og omrokere.

Jeg vil tage jer med på en lille rundtur til de rum hvor jeg har fundet lidt af det jeg mangler. 

Vi starter i entreen...










Normann Copenhagen er et mærke der ikke allerede bor hos mig (fordi jeg normalt er lidt mere til kantede sager), men med disse Pocket Organizer kommer det til at ændre sig. Min entre/gang har nemlig brug for at blive organiseret så mine nøgler, cykellygter og handsker får en god, og flot plads lige der på væggen. 



Denne væghængte planteskjuler kunne også gøre det for "nøgleskab". Kobber er ikke lige mig, men messing spår jeg en fremtid i mit hjem. Fundet her




Piller lige planterne ud og smider alle nøglerne i. Wupti, Etsy har gjort det igen.




En lille skammel til at snøre sneakers'ne på, det mangler der også i min entre. Denne wire udgave er lækker! Iacoli & McAllister


No comments:

Post a Comment