Sunday, March 2, 2014

Colors, frames and a bit of DIY...


White Wall Gallery er også en af de blogs der har fået lov at lege lidt med Sadolins 2014 trend farvekort og tilhørende farveprøver. 

Med det samme det forpustede bud kom med pakken vidste jeg at det var rammer der skulle ligge model til en forvandling.

Jeg har nemlig fornyligt klikket det fine Mette Louise Krag print hjem (se det på min ønskeseddel her) og købte en alluminimums ramme dertil. 50x70 cm er ikke standart i hvide trærammer, og da jeg ikke er til sorte rammer, som mærkeligt nok findes i dette mål, måtte jeg jo selv igang med en pensel.

Endnu et par rammer fra henholdsvis Søstrene Grene og genbrug fik også en tur med de fine Sadolin farver, Mole, Hvid og lys varm beige. Nu står den smukke mint plus mørke grå maling og kigger på mig. Har ikke endeligt besluttet hvad de skal bruges på. Måske en kommode, vase eller endnu en ramme...

//This blog got the honor of trying out Sadolin's new trend colors for 2014. I had some frames for new and old art which needed a makeover. Perfect!


No comments:

Post a Comment