Tuesday, March 25, 2014

En gave til dig...

update: Sine Bjørn, du har vundet og er blevet kontaktet!


...det er lige hvad du kan vinde i dag her på bloggen.

Jeg er nemlig i gave humør da jeg den sidste tid har fået SÅ meget blog kærlighed den anden vej.

Ofte sker det at nye blogvenskaber dukker op, og sikke fantastiske de kan være. I sidste uge afholdte jeg et blogevent i KBH med mit arbejde, mødtes med søde damer jeg kun har kendt gennem ordene og billeder på deres blog og Instagram, OG jeg har fået mod på at skabe en helt ny oplevelse i EDITION regi. Jo jo, det jeg proklamerede i indlægget her holder stadig stik, men en lille EDITION stikling kan det godt blive til inden for de næste måneder...

Illustrator Monika Petersen er også kommet ind i kategorien; blogvenskab. Se mit seneste indlæg med hendes fine stjernetegn her.

I dag kan du vinde "Red nails" i kæmpe størrelse, 60x80 cm (til en værdi af hele 875 kr). Værket er trykt i limited edition og signeret.

Du deltager ved at sprede lidt blog-love og fortæl hvilke/hvilken blog/blogs du nyder at følge. Skriv i kommentarfeltet og jeg trækker en vinder mandag den 31 marts 2014 kl 20. Vinderen får direkte besked.

God fornøjelse!

ps. Monika Petersen har også en Facebookside lige her og Instagram profil du skal være så hjertelig velkommen til at følge. Så bliver hun så glad:-)

pps. Måske du også har set Monikas arbejde i den smukke butik Stilleben i Kbh? Der står damen med de røde negle så fint så fint...
9 comments:

 1. Det her er faktisk den første blog jeg begyndte at følge, og har siden hen fået øjnene op for alle de spændende blogs der findes rundt om omkring :-) Men mine favoritter må være din (white wall gallery), Nordicmojo og Bjørnenshule fordi de alle tre handler om kunst, design og kreativitet!

  ReplyDelete
 2. Jeg følger mange forskellige blogs. Dem jeg er mest til er nok dem, hvor de er lidt mere personlige og så med et godt skud mode indover :)
  Idawestphall@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Jeg elsker, elsker, elsker det billede, men har ikke haft råd til at smide pengene efter det endnu, så jeg krydser fingre :) Personligt er jeg helt tosset med at få inspiration på indretningsfronten, så din blog, Homesick, Nordic Mojo og 'Living on a budget' er klare favoritter!!

  ReplyDelete
 4. A beautiful mess, living on a budget og stuen th er udover din klare favoritter ��

  ReplyDelete
 5. Sikke en fantastisk præmie! :) jeg følger en del, men http://herligheder.blogspot.dk er klart en af mine yndlings. Hun er super godt til styling og tager flotte billeder. Krydser fingre mvh Kristina

  ReplyDelete
 6. Jeg følger bl.a Bine Jo Mortensen på Instagram, hvor hun deler fine skæve illustrationer. Men vil selvfølgelig fremover også følge Monika Petersen - er vild med Red Nails...
  Kh. mette@donden.dk

  ReplyDelete
 7. Jeg følger Sofie på looklab, og hun er en virkelig fantastisk person:)

  Emmaseenandbeen@gmail.com

  Emma Hertzum

  ReplyDelete
 8. Ej det er fedt!
  En af de blogs jeg synes er sjove at følge er www.kissies.se og www.hverdagsnadja.dk :)

  sallybach@outlook.com

  ReplyDelete
 9. Jeg vil SÅ gerne eje dette billede. Er især glad for at følge Memento Vivere og One Bunting Away.

  ReplyDelete