Tuesday, March 11, 2014

EDITION tanker...

Nå, så kan jeg vist ikke trække den længere. I er mange der har spurgt til hvornår vi afholder EDITION igen, hvordan standleje foregår og om jeres fine sager kan komme i betragning til en stand. Alle disse spørgsmål gør mig GLAD og stolt over at EDITION allerede er blevet hvad det er.

EDITION og bloggen her er min store passion. Det er her jeg får inspiration og energi. Det er her jeg møder så mange søde mennesker og her nye professionelle samarbejder opstår. Derfor har jeg besluttet at justere lidt på EDITION konceptet. Tilrette det, gøre det skarpere og endnu mere White Wall Gallery og Anja agtigt. Den slags justeringer tager tid og mange tanker tænkes og afprøves. EDITION holder derfor "tænker store tanker" pause og vender tilbage efter sommerferien i en ny og forbedret form... We will be back!!!

Har du gode ideer, sjove påfund, den rigtige sponsor/samarbejdspartner eller et andet skørt projekt du kan se EDITION og White Wall Gallery i, ja så er adressen som altid; anja.vind@gmail.com. Tøv endelig ikke med at kontakte mig!

Facebook siden lever stadig -følg den her. Det samme med Instagram lige her. Og nu vi er ved alt følgeriet så følg da White Wall Gallery på Bloglovin lige her...a mile in the woods er skaberen bag den første EDITION plakat. Smuk er den stadig!

No comments:

Post a Comment