Wednesday, April 16, 2014

En opfriskende rundtur... køkkenet

Rundturen går videre fra entreen (læs indlægget her) og videre ud i mit køkken.

Køkkenet er jeg ikke stolt af, men må leve med det, for tror ikke min udlejer vil juble over at jeg lige hiver et par skabe ned eller river gulvet af... selv om det bestemt kunne pynte, efter min mening.

Nå, jeg må tænke kreativt og her er et par muligheder der med garanti kan gøre underværker...


Jer der følger mig på Instagram har sikkert set at dette er et projekt jeg snart vil kaste mig over, med hjælp fra min handy far og tømrer/ingenør svorger... 1, 2, 3 sæt i gang! 
Så mange seje detaljer samlet på et og samme billede... Hvide, blanke, rene fliser, praktiske magnet fliser og en lille hylde til opskrifterne. Billedet er fundet på webshoppen Merci MerciFlotte viskestykker har jeg mange af, men det bliver lidt ligegyldigt når de er gemt væk bag et skab, så nu skal de op på væggen! Billedet er fundet her.


No comments:

Post a Comment