Sunday, August 17, 2014

Passion gør mig glad...

Noget af det bedste jeg ved er at møde mennesker med en passion. Og sådanne mennesker var jeg den heldigste heldige at være omringet af i torsdags på messen Formland.

I januar var jeg selv en stor del af messen som kurator for området EDITION by White Wall Gallery og som officiel blogger for messen (se indlæg her,  her,  her, her). 

Denne gang var jeg igen på pletten da der blev inviteret til pressefrokost, afsløringen af HAY award og blogger/instagram tour med Laura fra The Sweet Spot.

Flere af "mine" deltagere fra sidste messe var igen på plads -nu bare med deres helt egne stande blandet godt ind mellem de øvrige og mere etablerede deltagere. Stolthed og glæde herfra!
I Love My Type er altid en fornøjelse af hilse på når jeg gæster messer, markeder og åbner et magasin. Parret bag er meget snart på vej mod et kortere eventyr i New York. Et eventyr der helt sikkert giver rigeligt med nye nyheder igen næste gang jeg ser dem. Nyhederne denne gang er de fine "Boost your hapiness" kort, gratitude journal, smørebrikker og nye prints!
Anni Gamborg har jeg tidligere vist lidt fra, men nu var jeg så heldig rent faktisk at møde hende og få en lille snak om processen, det at lære og prøve noget nyt. Et spændende møde!
HAY talent award. Min favorit ud af de 33 deltagere (den vandt dog ikke). Sådan en reol vil mit køkken kerne have besøg af...by wirth viste en smart ny løsning til alle de prints der aldrig liiige er kommet i ramme. Egetræs stykker med magneter til ophæng. by wirth bliver repræsenteret af fantastiske Walnut Street. Her viste Lene Egly (den ene halvdel af Walnut Street) også nyheder fra Seventy Tree, LineDyr, Strups, Nordstjerne med flere.Karina Bækkelund drømmer om flere opgaver for virksomheder. Den drøm bragte hende og hendes finurlige univers af skøre tegnede mennesker og anderledes dyr til Formland Fly/Helsted er uden tvivl mine stylist favoritter... De kan skabe det ene lille overraskende "rum" efter hinanden. Trend området #Moments var ingen undtagelse.


Annemette Voss, vinder af Den Store Bagedyst havde kreeret lækre kager til os bloggere. Denne lille treat kom med i tasken hjem...

1 comment:

  1. Dejligt indlæg :) jeg er så træt af at jeg måtte melde fra især med Hay talent Award øv øv... Håber jeg er klar til næste gang.

    ReplyDelete