Tuesday, September 30, 2014

Fotokunst og den svære start...

Jeg har købt et foto til min væg! Ja er det ikke vildt? 

Har truet med det, overvejet og gentænkt så utrolig mange gange den sidste tid. Jeg ved det er det rigtige jeg har købt, og jeg ved jeg bliver glad for det. Det er stort, det er blåt og det er anderledes. Nu skal jeg bare vente til posten kommer forbi med det en af dagene. Fotokunst og jeg skal være venner nu...

Inden mit eget ankommer kan vi sammen nyde fotokunst som print og plakater her...


New York fotokunst
Nope, det er ikke denne jeg har købt, selv om den også er blå, er et foto og kan fåes i stor størrelse. Foto taget af Wild NatureKristina Dam leger med foto og kaktusser


Kristina Dam Studio har leget med kaktusser, foto og skabt både postkort og plakater i denne Botanical serie

No comments:

Post a Comment