Monday, April 6, 2015

Lidt nyt har fundet hjem...

Mine vægge har fået selskab af et par nye værker. 

Sidste weekend besøgte jeg Trapholt museum i Kolding hvor toppen af dygtige illustratorer, kunstnere og grafiske designere var samlet og blandet godt med traditionelt samtidskunst som Knud Odde, Trine Boesen og en kurateret udstilling der blander fashion og design. Et lækkert mix på et lækkert museum.

Farvelagt tegning til væggen fra Bine Jo Mortensen

Bine Jo Mortensen blev et dejligt bekendtskab og denne A3 sag kom med hjem til samlingen. 


Original tegning med en lille historie til væggen af illustrator Jonas Gejl


farvelagt tegning med sjove kommentar af illustrator Jonas Gejl

Jonas Gejl har en unik måde at kombinere tegning med små historier. Jeg brugte længe på at bladre gennem hans tegninger og smile lidt over de rammende kommentarer der var tilføjet. Desværre fik mit ubeslutsomme jeg ikke købt en tegning.illustration fra Sofie Børsting. Oprindeligt til en børnebog, men også flot til væggen.

Kevin and the birds fra Sofie Børsting viste jeg også i indlægget her, men på Trapholt fik jeg endelig fingrene i den fine fugle sag. Sofie fortalte mig historien bag, nu er  jeg endnu mere fan af denne illustration! Jeg håber der findes et forlag der vil udgive en børnebog med så fine tegninger?No comments:

Post a Comment