Tuesday, November 19, 2013

Det der EDITION...

Sådan cirka alt udenfor tidsrummet 8-16 drejer sig pt om EDITION. Sådan bør det være når der kun er 3 dage til vi åbner dørerne... 3 dage!!! Uha! 

Sommerfuglene basker rundt i min mave for denne gang er det "den svære toer". I marts kunne jeg/vi gemme os bag "begyndervanskeligheder" og uvidenhed, det synes jeg ikke vi kan denne gang. 

Men hey; 37 deltagere der glæder sig, mere plads i de centrale lokaler, god kaffe og så mange fine ting til de hvide vægge og resten af boligen...


  • Der er kommet et par extra deltagere på listen -tjek den her  • Vil du være sikker på at få alt den sidste info omkring markedet? Så meld dig til Facebook eventet.

  • Husk kontanter -du kan ikke betale med dankort på markedet (nogle deltagere bruger dog MobilePay/iSettle osv). Husk også gerne en 20 kr til entreen, vi kan så godt lide mønter:-)

  • Det er desværre ikke muligt at have barnevogne eller klapvogne med ind pga trapper og trang plads.

  • EDITION udspringer af bloggen her, hvor fokus er på at dekorere dine, mine og vores vægge og derfor vil du kunne finde et stort udvalg af illustrationer, grafiske prints, kollagekunst på markedet. Vi tror på et sted bliver til et hjem når det fyldes med skønne sager, så puder, keramik og smykker kan også findes til EDITION. 

Petter Smedsmo aka Smedsmo graphic designFrederik Svindt har opfundet spillet SNAK. Den perfekte værtinde/mandel/pakkekalender gave
No comments:

Post a Comment