Thursday, November 7, 2013

Lige om snart...

Jo altså EDITION er liiiiige om hjørnet, og i har måske bemærket en smule stilhed her på bloggen. Det er fordi vi arbejder alt vi kan for at få markedet til at blive så godt så godt... Sommerfuglene har meldt sig; kommer der mon nogle publikummer? Får vi delt alle postkort ud? Hvordan laver vi den bedste standfordeling, hvem dækker entreen midt på dagen lørdag, har vi mon købt nok tape, har alle deltagere fået lavet visitkort osv osv osv... Pyh ja, der er nok at se til, men det er SJOVT. Og vi glæder os!

Har du lyst til at sprede hjælpe os med at sprede ordet om Aarhus kunst og designmarked EDITION, så kan det gøre lige her på Facebook...

Vores dygtige deltagere arbejder også hårdt for at kunne præsentere jer for det bedste de kan tilbyde -heriblandt vil der være en hel del nyheder. Det kan vi li'. Her får i et lille sneakpeak på nogle af nyhederne:
ViSSEVASSE tager en stak spritnye notesbøger under armen når hun gæster Aarhus og EDITION.


Karina Bækkelund får os endnu engang til at smile med "Petra", en yndig engelbasse som elsker gammeldags undertøj... Bare en blandt de mange nye sager Karina medbringer til EDITION.

Vi er ikke meget for at kalde EDITION for et julemarked da du ikke vil kunne finde æbleskiver, gløgg eller julemusik, man da vi nærmer os december kan du selvfølgelig købe lækkert julepynt hos flere af deltagerene. Nynne Rosenvinge tager bla. disse smukke DIY kræmmerhuse med.

4 comments:

 1. Jaaaaa, glæder mig helt vildt!!! :-)

  ReplyDelete
 2. Hey Anja

  Jeg er interesseret i at høre om markedet kunne være interessant for min mor på 52 år? :-)

  Hun går meget op i indretning og design, men jeg er tvivl om EDITION muligvis er for "ungdommeligt"?

  Hun er stor tilhænger af Susanne Helberg fra http://www.helbergdesign.dk, så mon ikke også hun kan få noget ud af at besøge Jeres marked?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Simon

   Er helt sikker på din mor, og du selv, sagtens kan finde et par ting eller 10 til EDITION! Der er noget for enhver stil og alder -men med mest fokus på sager til væggene.

   Håber vi ses.

   Vh, Anja

   Delete