Thursday, November 20, 2014

Julerier der kan hænge...

Jeg er faktisk klar til at pynte op til jul allerede! Hvad sker der lige for det? På mit arbejde har vi julet hele året for at have denne juls produkter klar i butikkerne. Troede egentlig det ville have aflivet min juleglæde nu hvor vi nærmer os december. Det er er bare ikke sket i år. På søndag finder jeg julekasserne frem og så skal der jules. Måske der også må komme lidt nyt hængende juleguf til samlingen?...


messing juleophæng til den moderne jul

Kristina Krogh Studio har ramt lige i øjet trenden med disse messing ophæng. De kommer pakket af 3 stk og der medfølger snore i tidens grønne farve


Skøre og sjove alternative julekugler formet som ballon bogstaver

Ballon jule"kugler" fra Urban Outfitters. Skørt og lidt sejt...porcelæns ophæng med søde ansigter fra Meyer-Lavigne
Du har sikkert set dem, men fine, det er de bestemt! Meyer-Lavigne juleophæng

Kreablogger Frk. Hansen laver ophæng i træ

Den sødeste krea-blogger jeg kender, Frk. Hansen har lavet disse yndige træ ophæng. Hvis resultatet blev det samme hjemme hos mig var jeg i den grad hoppet med på DIY ideen. I stedet håber jeg jeg kan finde noget lignende på et af årets julemarkederfrosted glas julekugler


Lækre frostede julekugler. De ser eksklusive ud, disse julekugler fra amerikanske Crate&Barrel. Har du set nogen ligende her i lille DK? Så modtager jeg gerne tips...

2 comments:

  1. Uh, jeg skulle da vist have haft "ballonerne" med i min sidste bestilling fra OU - øv :)

    God inspiration i det her indlæg! :D

    ReplyDelete
  2. Julekuglerne som disse, fås hos Lepong.dk, dog bliver de hurtigt solgt :) Mvh Lepong.dk

    ReplyDelete