Friday, November 14, 2014

Lampe kærlighed...

En glaslampe (fra dette indlæg) er allerede skrevet på min juleønskeliste, men overvejer lidt om ikke der også skal en stor, fluffy svævende lampe på. Tror en sådan vil give en dejlig følelse til mit soveværelse...


Let elegant loftslampe til spisebordet, soveværelset eller stuen


Smukke lamper med en god historie fra svenske Design Stories. Skærmen til Kuu Lamp, er lavet af genbrugsmateriale -et materiale der fungere som solfilter og derved forestiller jeg mig at lampen må give det smukkeste og mest behagelige lys. Str M i hvid er hermed føjet til min ønskeliste...

Let elegant loftslampe til spisebordet, soveværelset eller stuenLet elegant loftslampe til spisebordet, soveværelset eller stuen

smuk lampe perfekt til at skabe hygge i soveværelset

No comments:

Post a Comment