Wednesday, November 19, 2014

På mine vægge...

Jeg er altid nysgerrig efter at se hvilke køkkenting kokken selv har derhjemme, hvilket tøj designeren kan hive ud af skabet, frisørens egen frisure og så videre. Derfor synes jeg også det var på sin plads at vise lidt af det jeg har på væggene. Meget af det har i allerede fået mulighed for at se i boligreportagen fra Boligcious Lookbook, men lidt mere close-up kommer nu her.

Kender du en ny kunstner jeg bare skal kigge mere på? Tro det eller lad være, men jeg har faktisk fundet et hul på væggen hvor der  sagtens kan klemmes et billede eller to ind...Mit yndlings værk på min væg er dette original litografi af Troels Carlsen, Uden titel 4.

Denne hænger der selvfølgelig stadig -jer der har fulgt med længe har helt sikkert set den maaange gange, men jeg er stadig lige forelsket. Cathrine Raben-DavidsenDenne her fyr er et samarbejde mellem Rune Christensen og My Buemann fra sidste efterår. Jeg er vild med den! Rune Christensen præsenterede samarbejdet på EDITION sidste november. Og mit print fik en lille signatur.En lille sag fra Lisa Grue har også sneget sig ind. 18x23 cm, signeret og nummereret -den slags er jeg vild med...


Print af collage fra Mette Louise KraghMit første og eneste byprint. Mikkel og Maris. Selvfølgelig i yndlingsblåt!2 comments: