Sunday, November 23, 2014

Kunstkalender, en trend der ikke er til at overse...

Alle kunstnere og designkollektiver/studios/fællesskaber har i år besluttet at lave en kunstkalender for 2015. Det er der hvertfald noget der tyder på med alle de kalendre der er i markedet netop nu. 

Jeg er helt med på trenden og er i seriøse overvejelser omkring hvilken der skal erstatte 2014 udgaven fra illustrator og billedkunstner Solveig Mønsted Hvidt. Den købte jeg på mit eget marked EDITION sidste år i november, måske den nye kalender skal anskaffes på et af årets julemarkeder? Hvilke julemarkeder (i det jyske) jeg skal til i år, kommer i et senere indlæg. Imens kan du måske få julemarked inspiration til hele landet ovre hos sødeste The Sweet Spot?

Nå, men nu tilbage til kalenderne. Hvilken er din favorit?


kunstkalender for 2015 fra designkollektivet Bob Noon
Bob Noons helt særlige stil var også med i sidste års kalender indlæg, og de fortjener pladsen endnu engang med den 


kalender med kernelæder fra designer by Wirth

Om det er en kunstkalender, eller "bare" en smuk kalender kan 
måske diskuteres, men flot og lækker er denne 
årskalender fra Papersource


Lækre farver der pynter, fra Papersource


limited edition kunstkalender med kunst fra 12 illustratorer, grafikere og billedkunstnere

Siden Designfund har fået trykt en Limited Edition kunstkalender for 2015 med 12 forskellige dygtige illustratorer, grafikere og billedkunstnere. Når året er omme kan kalenderen omdannes til 12 enkeltstående kunstværker fra bl.a ViSSEVASSE, Strups, Mette Hørsted, Kristina Dam, Sofie Børsting og Tex and Jack. 250 kr.


blå, rosa of grå kunstkalnder for 2015 fra Essensen

Når yndlingsblå dukker op i bunken af kalender muligheder er jeg solgt! Essensen har begået en kalender holdt i blå, grå og rosa nuancer.

No comments:

Post a Comment