Tuesday, May 15, 2012

My treat...


En gave til mig selv, det måtte til i dag efter nogle rigtig spændende dage og søvnløse nætter fyldt med tankermylder, nye ideer og tandpine... Så mens tandlægen arbejdede, drømmede jeg mig væk sammen med de nyeste medlemmer i mit hjem...

//A gift for my self, that was very much needed after some exiting days and sleepless nights where new ideas, too many thoughts and an aching tooth played the starring role... So while my dentist did her magic, i was dreaming off together with the newest members of my home...
Yes, endnu en Catrine Raben Davidsen plakat er nu bestilt hos Artrebels. Kun 149 kr for dette helt close-up foto af et af værkerne fra den netop overståede udstillingen "House of the ax" på Gl. Strand. Som i måske husker, gik jeg, og min Catrine Raben Davidsen White Ink plakat, så gruelig meget igennem før vi blev endeligt forenet -min lokale indramnings biks fik ødelagt min plakat efterfulgt af en ufattelig lang ventetid før de fik skaffet, og indrammet, en ny... Denne gang går det ikke galt har jeg bestemt...


Noget andet der nu bor hos mig, er disse to über-seje sparegrise. Begge er fundet i min nye favorit "butik" Brugtvare Terminalen lidt uden for Aarhus. Den ene en smule dyrer, og tungere, end den anden, men hey, nogle gange ved man bare at det er det rigtige køb!Den sidste ting i skal se, er min costum-made dråbe på lys blå baggrund fra Seventy Tree. Den er nu kommet i ramme og  har fundet sin plads. Jeg har tidligere nævt den her...

No comments:

Post a Comment