Tuesday, May 22, 2012

White, white, white...

Jeg ved ikke hvad der sker hos mig for tiden, men jeg har lyst til at fjerne ALT farvet nips, male mine få sorte urtepotter hvide, kun sove i mit lækre (og lidt for dyre, men giver-den-helt-rigtige-hotel-følelse) hvide sengetøj og dyrke "simplicity" stilen. Heldigvis passer mine malerier, illustrationer osv til den nye ide jeg har fået -for de skal helt sikkert ikke skiftes ud! Mon man kan finde helt hvide ting til væggene? Jeg har prøvet...

//I do not know what is happening here at the moment, but i have an urge to remove everything from my home which is not white, only sleep in my hotel-feeling white bedlinnen and live the "simplicity" way. Luckily my posters, paintings ect matches to the new idea i suddanly got, but is it possible to find pure white items for the wall? I have tried...


Tessellation Formation 4

Matthew Shilan har skabt en serie på 5 forskellige 3D udseende værker under navnet Tessellation Formation der, når man kommer tættere på, blot er streger slået på den helt rette måde for at snyde øjet til at tro det ser 3D. Genialt!
Kan du se døren? Den er der... Prøv at vippe skærmen lidt hvis det kniber. John Pawson - Plain Space Pair of Embossings. Kan købes hos Londons Design Museum ShopJeg er helt helt forelsket i dette anderledes og originale værk! Med den i stuen behøver jeg intet andet...  Af Egil Jansson, nummeret og signeret i et oplag på 222 stk. Hos Wonderwall.se

Alfabetet på en ny måde. circlepress.com

singapore mapcut on white from studiokmo

Paper Cut af Singapore bykort. Hos supermarkethq.com

2 comments:

  1. Uha jeg elsker også simplicity stilen, så på et tidspunkt et lejlighed, hvor alt og jeg mener alt var hvidt. Den hvide farve gir en ro og energi og ren følelse indeni. Du kan jo selv lave noget til dine vægge i hvid. Kan vise det på bloggen i den nærmeste fremtid. Ha en dejlig aften.

    ReplyDelete
  2. Jeg ville elske selv at lave noget til væggen -dog er jeg langt bedre til at finde noget andre har lavet end selv at gøre det! Så jeg er utrolig glad for der findes dygtige kunstnere:-)

    ReplyDelete