Tuesday, May 8, 2012

My favorite color...

En af fordelene ved at lave denne blog er at jeg ser så meget forskelligt fantastisk kunst! Ofte noget jeg ikke ville have opdaget, fundet interessant eller synes var min stil. Og min stil, den er sørme også blevet langt bredere og mere åben og jeg elsker det! Dog kan jeg godt se det ofte er den samme farve der går igen på mine favoritter... Denne lækre blå/grønne nedtonede farve. Nogen der har et navn til den? Håber i også kan lide den...

//One of the best things about having this blog is the possibillity to see so much fantastic art i would properly not have seen, found interesting or within my style otherwise. My style has become much wider and more open -and i love it! But still i can see that this blue/greenish color is appearing on most my favorites... Do you have a good name for that color? Hope you like it too...

Fjer i alle afskygninger... Fra Nordic Art Collective til 180 kr i str 21x30.
Jeg har været så heldig at få den dygtige engelske illustrator bag Seventy Tree til at special fremstille en A3 plakat til mig med udgangspunkt i farverne fra det oprindelige dråbe postkort her ovenfor. Min plakat kan i få at se en anden dag -men FLOT det er den.


Sweetest Owl. Children's Art, Nursery Decor, Kids Wall Art. Limited edition art print by Ashley Percival.Children's Decor, Nursery decor, Kids Art. limited edition art print by Ashley Percival.

Asley Percival's signatur figurer er uglen og den virker hver gang. Se mere fra hans verden herHome Decor Wall Art City Poster - Boston No.1 - Illustration and Typography Skyline Print

Jeg har aldrig været i Boston, så denne plakat skulle hænge som en reminder på min "must visit" liste. Af Lisa Barbero


KONSTNÄRER - MARTIN NICOLAUSSON - 'Stone V'. Giclée Art Print av Martin Nicolausson

Jeg har vidst vist ham her før, men diamanten fortjener en visning mere! Fåes i 5 forskellige nedtonede farver hvis denne blueish ikke lige er din favorit. Martin Nicolausson hos Nordic Art House

No comments:

Post a Comment