Tuesday, February 19, 2013

EDITION update...

Nå kære blogvenner... Nu er det vist på tide -og på sin plads, med en lille update på EDITION -kunst og designmarked i Aarhus C.

Hele ideen er udsprunget af bloggen her, og hvilket eventyr det har sendt mig/bloggen ud på! Det er helt overvældende og fantastisk så positive kommentarer vi har fået. Tror vi har ramt noget rigtigt...

Pt. er der 31 stande, alle udsolgt på 1,5 uge, og 7 er på venteliste (send endelig en mail til anja.vind@gmail.com hvis du/i gerne vil på ventelisten). Mit forsigtige og optimistiske mål var 20 stande, så det er jo helt helt vildt med den store opbakning! TAK.

Nu går arbejdet så ud på alt det praktiske der er bag sådan et marked og lige om lidt skal vi igang med markedsføring, reklame og at sprede budskabet ude og omkring.

Men hvad kan man så forvente som publikum på EDITION? Man kan forvente et simpelt set-up, ikke noget fancy lokale mæssigt hurlumhej, men en helt masse fint til dine hvide vægge og til boligen der overshiner alt andet! Og det bedste af det hele, man kan møde min. 31 mere eller mindre nystartede engagerede kunstnere, illustratorer, grafikere, kunsthåndværkere, arkitekter, tegnere og designere der alle brænder for deres felt og for at formidle deres produkter. De deltager på EDITION for at vise hvad de kan, for at få et salg der kan sikre dem fortsat virke og mulighed for at komme endnu bredere ud med deres kunst og de deltager for at give DIG en god oplevelse med kunsten!

Ses vi? Det håber jeg...

22 + 23 marts i Aarhus C. Se mere info i højre side af bloggen under "EDITION" og "-publikum"...

//This blog is creating an art and design market in Aarhus, Denmark where minimum 31 upcoming artists will show and sell their items for the public. 

5 comments:

 1. Det lyder virkelig fedt, og dejligt at så mange er med på idéen. Jeg er ærgerlig over at bo helt ovre i København, ville ellers rigtig gerne komme og og se de mange fine prints.

  Men jeg vil i hvert fald gerne lave et indlæg på min blog om markedet.
  Og lige nu har jeg faktisk også gang i en give ayaw som kan pynte på de hvide vægge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha, ja når man bor helt der ovre i KBH går man glip af ting og sager:-). Det lyder godt du vil skrive om EDITION -det kan vi li'...

   Delete
 2. Det bliver spændende at se!
  Jeg har sat kryds i kalender eller rettere takket ja på facebook, - det er altid sjovt at se hvad blogge kan føre med sig :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jubii! Dejligt du kommer forbi... Husk nu godt med kontanter:-)

   Delete
  2. Haha, i mine drømme har jeg masser af kontanter med ;)

   Delete