Monday, February 25, 2013

Write it...

Postkort er stadig et meget stort hit hos mig! Min samling af fine, sjove, flotte og lækre postkort vokser og vokser. En nem, billigere og fin måde at skifte "kunst" i hjemmet og altid et sikkert hit at give en gave der har et smukt postkort siddende på sig. Eller hvad med et håndskrevet postkort til din veninde, mor eller ham du holder af?

//Postcards is still a big hit at my house. My collection is getting bigger as postcards is an easy way to redecorate my gallery walls and always a sure way to make the gift receiver even more happy for my gift...Vogue har udgivet 100 iconiske forsider som postkort. Kan købes på Amazon


Say Anything Card

På webshoppen Poteko kan du finde disse søde og sjove Say Anything Card hvor du selv skal lidt på arbejde før kortet er klar til postkassen.

Shapes Postcard

Postkort inkl confetti! Det er da genialt! Present&Correct

3 comments:

 1. Sidste gang jeg var i London fandt jeg den fineste butik fyldt med postkort og andet lir... - Jeg fortrød så meget at jeg ikke fyldte kufferten!!
  Jeg aner bare ikke hvor den lå :-(
  ... men skal klart kigge efter den (eller andre tilsvarende) derovre... Godt jeg har en stor kuffert ;-)
  ER du klar til LONDON? - Jeg er SÅ klar :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sådan en butik har jeg kigget efter på nettet i dag! Men uden held... Er helt klar til London! Bord er booket på yndlings sted til fredag aften, togbillet fra Stansted er købt og hotellets adresse er fundet... Nu skal det bare blive torsdag!

   Delete
 2. Det lyder godt!! - Vi har "rejsemøde" imorgen, så skal vi ha' de sidste ting på plads... Men så er det bare aftsed det går onsdag morgen. Det bliver skønt!

  ReplyDelete