Friday, February 8, 2013

Hvad kan jeg sige?

Hvad pokker er det lige der sker? Jeg er helt tom for ord, overvældet og så vandvittig stolt over det projekt bloggen her har skabt og som alle i derude har taget så godt imod.

EDITION er i den grad en realitet...

Det har været enormt nervepirrende og fyldt med tvivl, glæde og ydmyghed at kaste et arrangement som EDITION ud i lyset. Aarhus har ikke, og har ikke haft, noget tilsvarende så alt er nyt.

Derfor er jeg endnu mere stolt af alle jer dygtige kunstnere der har tilmeldt jer -det er vandvittig sejt at melde sig til noget helt nyt, mange af jer i en by i ikke er så kendte i og fordi i ikke har vist hvem de andre tilmeldte er. Det er stærkt i tør kaste jer ud i noget nyt -og jeg er stolt over i vil gøre det med mig og resten af EDITION holdet!

Og til alle jer der har givet positive tilbagemeldinger, jer der har delt, spredt ordet og tilkendegivet at i kommer og kigger i marts -TAK! Jeg glæder mig i den grad til at byde jer indenfor i EDITIONs ydmyge rammer i et anonymt lokale uden anden fancy hokus pokus end kreative glade ildsjæle der alle brænder for deres sag -og alle deres lækre (billige) sager til dine hvide vægge og din hvide bolig naturligvis...

EDITION lever efter følgende koncept: keep it simple, lad os gøre det vi er bedst til og sammen skabe noget STORT... Vi er allerede godt på vej -lad os sammen køre projektet helt i mål...

Jeg glæder mig!

God weekend til jer alle.

Kh, Anja aka White Wall Gallery

ps: man må jo gerne følge White Wall Gallery fast på bloglovin her, gennem Google connect i højre side eller på FB lige her... Ja der er mange muligheder for at sprede god blog karma og for ikke at gå glip af nye indlæg samt mere info om EDITION:-)


pps: Følgende deltager blandt andet på EDITION i marts:Skidt&KanelRune Christensen
Karina Bækkelund


50 x 60 cm

Camilla BendixSigne Beck Art
Lærke Langballe


Inca Ape

Tarik A.aka 215.dk


FISH Skeleton Poster 30 x 40 cm (approx. 12 x 16")

Dead Living


2 comments:

  1. Hold da fest nogle spændende kunstnere du har fået med!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeps, og det er bare toppen af isbjerget:-), så følg med for flere afsløringer!

      Delete