Thursday, February 14, 2013

LONDON baby...

Yeah, London kalder... Den 28 feb tager jeg min veninde under armen og smutter en tur til London for at hygge, spise, shoppe og bare være i et par dage... Det er min venindes julegave fra mig -dejligt når gaver holder længe og indvolvere giveren:-)

Hotellet er ikke lige booket endnu -har du måske et godt tip til et meget centralt et af slagsen?

Jeg har været rigtig meget i London ifht til arbejde, men det har altid være så travlt, ud og hjem samme dag og med en dagsorden in mente. Der må være rigtig meget jeg ikke har oplevet endnu. Hvor skal man fx spise når jeg har min gourmet elskende veninde med? Og hvor er den bedste kunst?

//End this month, I will go to London with my good friend. 3 days of eating, shopping and just enjoying! My christmas gift for her.

No hotel is booked yet -do you know of any good central one? I have travelled a lot to London for work, but busy days with a clear agenda hasn't left much time to just enjoy -where to eat when bringing my gourmet-loving friend? Where is the best art?

Alle ovenstående billeder er fundet på bloggen Designboom


LONDON - POST IT

London post-it fra Mokkasin

1 comment: