Friday, December 19, 2014

Florlette lamper til stuen...

Lyset i min stue er stadig ikke som jeg gerne vil have det. Jeg anbefaler altid andre at vente med at købe lamper den mørke vinter tid hvor man virkelig kan finde ud af præcis hvordan lys behovet i hjemmets rum er. Det råd må jeg hellere efterleve og få styr på lys situationen hjemme hos mig.

Lampen må gerne fylde, dominere lidt men stadig være let, elegant og passe til min grå uld sofa, farvede puder og alt kunsten på væggene...lækker styling af stue med gulvtæppe, grå sofa og let og enkel lampe


let lampe i bomuld der giver en enkel følelse i stuen

Z1 Cotton lamp af Nelson Sepuvelda. Florlet og en lampe der leder mine tanker hen til farefulde ekspeditioner ud i verden i kolonitiden.


elegant stor glaslampe i loftet i denne svenske stue

Elegant lampe i glas der skaber blikfang uden at dominere hele rummet. Billedet er fra Alvhem fundet gemmen bloggen Coco Lapine Design hvor du også kan se resten af det svenske hjem


let loftslampe med store porcelænsperle

Tentlamp af Lotty Lindeman og Wouter Scheublin hvor store porcelænsperler er med til at tynge lampeskærmen nedad og derved sikre ligevægt og et harmonisk udseende.
No comments:

Post a Comment