Tuesday, December 16, 2014

Her vil jeg gerne bo...

Jeg er vild med Pinterest! Det er så nemt at få inspiration, at gemme gode ideer og blive udfordret i min smag. Nedenfor er billeder jeg har fundet på Pinterest. Alle har de detaljer jeg gemmer til mit fremtidige hjem...


elegant skillevæg lavet af glas og metal sprosser i en gammel skole i København

Denne skillevæg er lavet på den mest elegante måde muligt i dette danske hjem. Tjek hele den inspirerende bolig på bloggen Electric Trendsstor fotokunst, blå detaljer og store hvide vægge. lækker indretning

Stort kunst, fotografi, blå detalje, hvide vægge, ja der er ikke noget her der ikke må være hjemme hos mig... Foto fundet her


hvide gulve, kunst og en blå dør som kontrast i dette skandinaviske hjem

Her er lyst, hvide gulve og møbler der ligner dem jeg har. Derved er det ikke helt umuligt jeg en dag kan bo sådan her... Jeg drømmer. (nå ja, den lækre blå dør gør ikke min drøm mindre). Boligen har tidligere været vist i Femina -se den her.Tænk at have sådan en smuk gammel kakkelovn lige ved siden af alt kunsten! Vi er her hjemme hos Nathalie Schwer


1 comment:

  1. Skillevæggen i glas - wow den er cooool ; ) Desværre har vi ikke så store rum her, at de skal deles mere op..

    ReplyDelete