Tuesday, December 2, 2014

Julen bliver blå i år...

Åhh hvor er det dog lækkert at trenden peger den blå vej for tiden. Og når så julen også kan gøres lidt blå er jeg helt solgt.

Hvis du er i tvivl om mine blå tendenser så bare se et af de tidligere indlæg hvor min kærlighed til farven erklæres.

Men tilbage til den der jul der er blevet blå...


fin styling med blå og gyldne nuancer i Boligliv


juleoppyntning med farven blå og gyldne toner i fokus i BoliglivBoligliv er altid god for en fin styling. Ikke i selve bladet hvor jeg ofte synes det drukner på siden, men på nettet er jeg trofast følger. Jul med farven blå i focus!julepynt på rad og række med blå baggrund

Dette billede er fra 2012 fra engelske Toast,
men det er da ikke til at se.juleby som udklip på vinduet

Fin DIY, hvis du er den fingernemme type forståes. Billedet er fundet her

No comments:

Post a Comment