Monday, December 1, 2014

Nu må der endelig jules...

Jeg ELSKER december og alt der hører med. Julemarkeder, julepynt, julebag, julehygge, julegaver (helst det at give hvis jeg skal være helt ærlig -kan egentlig bedst lide selv at købe det jeg mangler) og alt det andet hyggelige...

I år har jeg påtaget mig en lille udfordring i forhold til julen i mit hjem -(hvad det er, kommer i til at høre mere om en anden god gang, sorry) så jeg er ved at gennemsøge Pinterest efter lækker julestyling der kan rykke lidt ved hvordan jeg "plejer"...


julepyntning hos IKEA med farvede vægge og masser af natur

Julestyling hos IKEA, I like... Smuk vægfarve og fine skygger
fra grene og stearinlyset.
Kræmmerhus i lækker læder fra Strups

Stups, med bla de fine sort/hvide kaktus prints, har lavet et toplækkert kræmmerhus i læder


julekugler i glas i smukke farver

Med lidt god vilje kan man godt kalde disse glaskugler for glasjulekugler. Laloulenkelt juleindpakning til årets gaver

Hollandske Ompak har lavet noget meget fint og ganske enkelt julegavepapir der nemt kan pyntes op med få detaljer.

No comments:

Post a Comment