Wednesday, December 10, 2014

Stærke sætninger der er værd at huske på...

Citater, statements og levesætninger kan efter min overbevisning have hvilket som helst budskab, ordlyd og udtryk, bare det giver mening for dem der bor med det og lige præcis der i hjemmet hvor det hænger.

Personligt er jeg til de helt enkelte, meget grafiske og gerne i sort/hvid...statement på plakat i sort og hvid af I Love My Type

Parret bag "I love my type" er sådan et par jeg altid glæder mig til at møde på diverse messer og markeder. De sprudler af ideer, interesse og passion. Denne plakat, der simpelt hedder "I Love My Type" er en af deres første, og måske i virkeligheden en af de stærkeste, efter min mening...Plakat med statement og guld folie
"Stay Wild" trykt med guld folie.min yndlings sætning som plakat i sort og hvid

Denne sætning, fra Yespr, har betydet rigtig meget for mig de sidste år. Plakaten af dette linocut hænger forøvrigt i mit soveværelse og er noget af det første jeg ser når jeg slå øjnene op. 
Hvis du vil se hvad der ellers er på væggene i mit hjem kan du lure det i indlægget lige her.

No comments:

Post a Comment