Sunday, March 31, 2013

Blogs about EDITION...

Jeg ved ikke om i kan læse for meget om EDITION, jeg kan hvertfald sagtens finde flere gode historier at fortælle om markedet! En af de gode historier er alle de dygtige bloggere der kom forbi og kiggede, købte og tog nogle fine billeder.

Her er et par af bloggerne der var forbi. Har du spottet andre, så tip mig endelig! Det er lidt skægt at læse om andres oplevelser af min oplevelse:-)

//A few bloggers also found their way to EDITION last weekend. It was so nice to meet some of them and to read about their purchase and experiences about the market.
Søde Kristina fra Myhouseinspiration med EDITION indlæg her og her... Hendes hjem er i denne uges Alt for Damerne -et hjem man godt kunne blive lidt små misundelig på:-). Se mere på bloggen.edition, designmarked, aarhus, whitewallgallery, grafisk design, illustrationer, grafik, plakater, postkort, design

edition, designmarked, aarhus, whitewallgallery, grafisk design, illustrationer, grafik, plakater, postkort, design

edition, whitewallgallery, aarhus, illustrationer, grafisk design, 215.dk, stine kiel, designmarked


Et nyt blog bekendtskab for mig er Colourful Ink. Og sikke et dejligt et! Rigtig fin og top lækker blog der har bl.a skrevet om EDITION her, her og her . Bag Colourful Ink står de to Aarhus piger Anna og Maria. Desværre fik jeg ikke hilst personligt på dem -det må bliver næste gang!

Bloggen Nuulux skriver om EDITION her... Også en blog jeg vil holde øje med og tilføje til min bloglovin læseliste.
Frk. Hansen er både blogger OG var deltager på EDITION. Hun kan nemlig noget helt fantastisk med smykker! Jeg er nu den heldige ejer af de smukkeste sorte øreringe. Gabriella der står bag, er også en af de sødeste og hun var så positiv, glad og en fornøjelse at være sammen med under markedet! Se et indlæg på hendes blog her... og her.


Karina Bækkelund havde jeg glædet mig til at møde. Hendes blog, sprælledamer, flyvfisk, illustrationer og de mails vi har udvekslet i forbindelse med markedet lagde en høj standart. Og altså hvor er hun lige så fantastisk, og mere til! Karinas blog er sød, sjov og rigtig hyggelig læsning. Se EDITION indlæg her.

3 comments:

 1. Har godt nok en blog og var også til Edition, men har desværre ikke lige postet om min oplevelse af det ellers så fine arrangement. Men det skyldes nu mest, at det er en fotoblog, som jeg kører med min søster... og det eneste billede vi lige tog (med iPhone) til Edition var af en seddel på en dør med ordene "Ingen ostemadder pga sygdom". Faktisk kom du forbi lige det øjeblik, vi stod og morede os over sedlen, og undskyldte med et smil på læben, at der var mangel på ostemadder :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha! Ja de manglene ostemadder var en skandale:-). Dejligt i kom forbi

   Delete
 2. Jeg fik fine ting og en god oplevelse med mig hjem.
  http://hanneogluka.blogspot.dk/2013/03/smukhed-til-vggen.html

  ReplyDelete