Wednesday, March 20, 2013

Wallpaper...

Hvordan har du det med tapet? Jeg har selv været meget tvivlende, er lidt bange for det vil tage fokus fra værkerne på væggen. Men men men, som med så meget andet har jeg en mening indtil jeg ændre den. Se billederne og grunden til jeg nu overvejer tapet i soveværelset...

//Wallpaper has not been shown a lot here as it does not fit my home and my art collection -or so i thought. With these wallpapers, I have to reconsider... Lovely!


Gitte Lægård er bl.a textil designer, grafiker, kunstner og nu også tapet mager! Dette smukke tapet vil Gitte Lægård vise frem for første gang på White Wall Gallery's marked EDITION i Aarhus på fredag/lørdag... Vi glæder os til at se det!

2 comments:

  1. Det er godt nok fint, i hvert fald de 2 udgaver. Vi har tapet i soveværelset og det passer lige nøjagtig der, men ellers kan jeg også være lidt tapet-forskrækket ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tænker også soveværelset eller måske faktisk entreen ville være fin med tapet. Se jeg er allerede bleve lidt mere lun ideen at jeg ligefrem udvider til tapet muligheden til flere steder i mit hjem:-)

      Delete